Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gebr. Nederpel Potplanten breidt assortiment uit met Primula

Dit najaar zal Gebr. Nederpel Potplanten haar assortiment uitbreiden met de Primula Obconica. Deze vrolijke en kleurrijke plant zal het diverse aanbod in chrysanten aanvullen. De Primula Sweet Kisses Amore komt leverbaar in potmaat 14cm en in maar liefst 6 verschillende kleuren.



Eigenaar Theo Nederpel: “We zien dat er in de winter behoefte is aan vrolijke en kleurrijke planten die lang meegaan en in de dure periode rondom de feestdagen niet al te prijzig zijn. Met de teelt van deze soort spelen we goed op die vraag in. Daarnaast zien we met de Primula kans om tijdens de wintermaanden, wanneer de vraag naar chrysanten afneemt, optimaal gebruik te maken van onze ruimte.”

De Primula Sweet Kisses Amore zal van week 49 tot en met week 12 leverbaar zijn in de kleuren: White, Violet, Red White, Dark Orange, Dark Blue en Blue White. Met een houdbaarheid van minstens 4 weken gaat ze lang mee voor een bloeiende kamerplant. Daarnaast bevatten de Primula’s geen primine en zullen zij dus geen allergische reactie veroorzaken bij contact met de huid.

Klik hier voor meer informatie.


Voor meer informatie:
Gebr. Nederpelt
E: verkoop@gebrnederpel.nl
www.gebrnederpel.nl
Publicatiedatum: