Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beekenkamp en Syngenta combineren Poinsettia portfolio

Syngenta Flowers en Beekenkamp Plants hebben een nieuw initiatief aangekondigd dat hun poinsettia-portfolio’s voor de Noord Amerikaanse markt samenbrengt. Voor het seizoen 2019 en natuurlijk voor de seizoenen die volgen.



Beekenkamp en Syngenta Flowers hebben hun portfolio van innovatieve poinsettia-genetica gecombineerd om Noord-Amerikaanse brokers en kwekers een volledig assortiment van topvarianten aan te bieden. "Deze combinatie van sterke genetische opties en een robuuste supply chain stelt Beekenkamp en Syngenta in staat om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van Noord-Amerikaanse kwekers", melden de bedrijven.

Scott Valentine, hoofd van Flowers North America: "Deze nieuwe samenwerking zal de lange geschiedenis van kwaliteitsgenetica en het aanbod van Syngenta Flowers benutten met de innovatieve nieuwe veredeling van beide bedrijven, waardoor kwekers en brokers een echte one-stop-shop hebben voor al hun poinsettia-behoeften."

Martijn Kuiper, Sales Manager Beekenkamp Noord-Amerika:"Met deze samenwerking kunnen we onze klanten het beste van beide werelden kunnen bieden. Zowel met onze genetica als met de technische service waar we streven naar het best mogelijke."



Voor meer informatie:
Beekenkamp Plants
www.beekenkamp.nl





Publicatiedatum: