Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kas groeit maakt promo video's

Werknemer van de toekomst enthousiasmeren voor de tuinbouw

Het valt niet mee om nieuwe werknemers te vinden in deze tijd. 'Kas groeit' wil de sector hierbij helpen door negen functies in beeld te brengen binnen de glastuinbouw. Van onderhoudsmonteur, marketingmedewerker tot teeltspecialist. Via video’s hoopt men geïnteresseerden voor functies binnen de glastuinbouwsector te informeren en enthousiasmeren.


 
Vorige week was de eerste opnamedag. 's Morgens was men te gast bij Rik Paul van kwekerij de Zuidplas en is in beeld gebracht wat hij zoal doet op een dag in zijn functie als bedrijfsleider. In de middag bezocht Kas groeit Martijn van den Bosch bij Potplantenkwekerij Leo Ammerlaan. Martijn is onderhoudsmonteur en lost met het team van de technische dienst de storingen op bij machines binnen de kwekerij. Beide heren werkten graag mee aan dit initiatief en besteedden een dagdeel om te laten zien hoe mooi hun werk is.

Zodra de video’s gemonteerd zijn, worden deze gepubliceerd op de website van Kas groeit en op social media.

bron: Kas groeit
Publicatiedatum: