Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe app voor VWS Flowerbulbs

VWS lanceerde deze week een nieuwe app. "De wel bekende en eerste bloembollen app met alle info die een klant of kweker wenste, was niet meer van deze tijd. Dus terug naar de ontwerp tafel en informeren bij de gebruikers waar de verbeterpunten lagen. Na wat aanpassingen werd al snel duidelijk dat vernieuwing een veel betere optie was", aldus het bedrijf in een persbericht.



De nieuwe app is net als zijn voorganger offline beschikbaar en heeft ook weer een high resolutie en low resolutie versie waarin de productgroep naar keuze kan worden aangevinkt. Dus wil je alleen info over lelies, dan vink je de andere soorten af.

In de nieuwe app zijn ook enkele online services toegevoegd. Zo kunnen klanten van VWS via de app in een beveiligde omgeving inloggen op het cliƫntportal en zo onder andere hun orders bekijken. Ook de tijdens de Dutch Lily Days gelanceerde nieuwe product catalogus is digitaal via de app op te roepen.

Je vindt de nieuwe app in de App Store of Google Play Store door te zoeken op VWS of download hem via de website www.vws-flowerbulbs.app. Na download zal de app eenmalig alle gewenste beelden naar je mobile device sturen waardoor je bij een update alleen nog maar de wijzigingen hoeft te laden.

Voor meer informatie:
VWS Flowerbulbs
Publicatiedatum: