Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe roos Belle Katharina+ geïntroduceerd

Samen met Decofresh Roses Group en Omang introduceert veredelaar Dümmen Orange Belle Katharina+, een mooie volle roos in crème, roze en groen en een stormachtig hart.



Stormachtig hart
Belle Katharina+ is in 2014 ontstaan in de kassen van Dümmen Orange en ging een jaar later al, in samenwerking met Decofresh Roses Group, de testfase in. De donkere kleur van het blad kleurt veelbelovend tegen de mooie lichte tinten van de roos. De grote verrassing van elke Belle Katharina+ is het iets onregelmatige, 'stormachtige' hart wat elk exemplaar uniek maakt en de bloem een natuurlijke en trendy uitstraling geeft.

Belle Katharina+ wordt in Kenia gekweekt op 2000 m hoogte door Omang, een van de kwekers binnen de Decofresh Roses Group. De roos wordt exclusief verhandeld via Decofresh Roses (www.decofresh.com).



Scandinavische schone
De naam heeft Deense bloemist Katharina Albrechsten aan de roos gegeven. Dit maakte deel uit van de Decofresh-prijs die ze op de IFTF 2017 had gewonnen. "Ik vind de vorm en kleur prachtig," zegt ze. "En de roos is sterk, net als ik. Dus het is me een eer." In Denemarken zal ook een live-introductie plaatshebben en wordt ze eveneens ingezet bij het Deens Bloemisten Kampioenschap, zal er een speciale lancering voor vijftien Zweedse designers worden gehouden en een artikel in vakblad Bloomster verschijnen.


Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com
Publicatiedatum: