Mededelingen

Vacaturesmeer »

Tweetende tuinders

Top-5 - gisteren

Top-5 - afgelopen week

Top-5 - afgelopen maand

Wisselkoersenmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Juli: Special Kassenbouw

In de maand juli staat de kassenbouw centraal in de special van BPnieuws, GroentenNieuws en onze de internationale tuinbouwnieuwsbrieven Horti- en FloralDaily. Een maand lang storten we ons op alle vormen van bouwen die we maar kunnen vinden.

Ze zitten van AustraliŽ tot Japan, van Mexico tot Canada en van China tot Turkije. Kassenbouwers en installateurs zijn de meest internationaal georiŽnteerde partijen binnen het Nederlandse glastuinbouwcomplex, zo bleek laatst uit een onderzoek. Waar zijn de Nederlandse kassenbouwers nu te vinden en waar gaan ze de komende jaren heen?Maar niet alleen internationaal, de laatste jaren is er binnen de landsgrenzen ook weer een en ander te beleven. De nieuwbouw is voorzichtig op gang gekomen en van Limburg tot Zeeland en van het Westland tot aan Agriport zijn weer Nederlandse bouwploegen te vinden. We doen ons best nog wat mooie projecten aan te kondigen deze maand!

In de special staan we niet alleen stil bij nieuwe projecten, maar gaan we ook in op technische innovaties. De kassenbouwsector werd onlangs niet voor niets omschreven als een "walhalla voor technische creatieve geesten". Wat zit er momenteel in de pijplijn? Wat wordt de kas van de toekomst?

Adverteren
Er zijn mooie mogelijkheden om je bedrijf of product te promoten in de special Kassenbouw. Dit kan met behulp van een banner. Een maand adverteren op een van de nieuwsbrieven is Ä 750. Op de website sta je de hele maand voor Ä 350. Doorplaatsing op andere websites is mogelijk tegen speciaal tarief. Stuur een mailtje voor meer informatie.

Publicatiedatum: 2-7-2018

 

 
 
tweet
 
delen

e-mail
   
afdrukken
 
abonneeren