Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Willem Heemskerk nieuwe voorzitter Bloemencorso Bollenstreek

Willem Heemskerk is de nieuwe voorzitter van Stichting Bloemencorso Bollenstreek. Hij neemt de voorzittershamer over van vicevoorzitter Gerrit Rutgrink.

Burgemeesters, wethouders en stakeholders uit de corsogemeenten hebben donderdagmiddag 28 juni in Museum De Zwarte Tulp in Lisse kennisgemaakt met de nieuwe corsovoorzitter. Vicevoorzitter Gerrit Rutgrink zei verheugd te zijn met de komst van Willem Heemskerk. Het corsobestuur ziet in hem een uitstekend voorzitter die in staat is samen met andere belanghebbenden de ingezette strategische koers van het Bloemencorso van de Bollenstreek verder vorm te geven.

Willem Heemskerk zegt ontzettend blij te zijn toe te treden tot de grote familie van corsovrijwilligers en een bijdrage te mogen leveren aan het Bloemencorso van de Bollenstreek. Het borgen van de continuïteit van het corso ziet hij als een van de grootste uitdagingen, naast duurzaamheid, uitstraling en veiligheid. Deze gaan hand in hand met de doelstelling van de Business Case Flower Attraction als onderdeel van de Economische Agenda van de Duin en Bollenstreek.

Complimenten uitte de nieuwe voorzitter nog richting corsobestuur dat er na het overlijden van voormalig corsovoorzitter Leo van der Zon in geslaagd is het afgelopen voorjaar met vereende krachten een prachtig corso te laten rijden.

In het dagelijks leven is Willem Heemskerk werkzaam bij Rabobank en bekleedt hij meerdere publieke functies, waaronder het vicevoorzitterschap bij Bedrijfsleven Bollenstreek, jurylid Duurzaamheidsprijs Duin en Bollenstreek, Raad van Advies Stichting Art Child en Gildemeester bij Museum De Zwarte Tulp en Rotarian. Zijn bestuurservaring en verbindende kwaliteiten komen goed van pas om invulling te geven aan het voorzitterschap van het Bloemencorso van de Bollenstreek.

Bron: Bloemencorso Bollenstreek
Publicatiedatum: