Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duitse bloemistenvereniging FDF nieuwe partner 'Bouquet Tales'

Meer consumenten verleiden tot bloemenaankoop door meer eigenheid en creativiteit van de bloemist in boeketten. Dat is de uitdaging van het team van Bouquet Tales. Door een strategische samenwerking met de Duitse Bloemistenvereniging FDF is een volgende stap gezet om dit doel te bereiken.



De FDF ziet Bouquet Tales als een aantrekkelijk platform voor jonge, getalenteerde bloemisten. Het is een podium waar zij vakspecialisten kunnen inspireren met hun creatieve boeketideeën. Na een eerste 'snuffelactie' in de stand van de FDF op de IPM, zal de FDF nu elk seizoen een jong aankomend talent naar voren schuiven. De jonge Berlijnse bloemistonderneemster Nhung Nguyen deed namens het talentteam van de FDF de aftrap in het creatieve Bouquet Tales Zomer Lab. Het resultaat is te zien in de net verschenen zomereditie van de Bouquet Tales krant.

Playtime
Zomer 2018 gaat over het herschikken van kleuren, textuur en vormen. Passend bij de trend Re-assemble. Ook in het zomerse Bouquet Tales Lab is gezocht naar uitersten en gedurfde combinaties in boeketten. Door te spelen met ingrediënten wordt net die extra dynamiek aangebracht om boeketten te laten rocken. De ‘rock stars’ binnen de boeketten van deze zomer zijn Anthurium, Avalanche+ roos, Chrysant, Calla en Hortensia.

Bouquet Tales is een gezamenlijk initiatief van Concept Factory en Strøm Creative Marketing. Inmiddels kent het project enkele vaste partners (JustChrys, HydrangeaWorld, Simply Calla, Avalanche+ rozen) en een aantal seizoen partners (Anthurium: zomer, Alstroemeria: herfst en Amaryllis: winter). In het zomernummer is ook Chrysal als partner aangesloten. Alle partners zetten hun eigen netwerk in om samen bij te dragen aan een betere business voor de bloemist. De initiatiefnemers zien nog volop kansen om Bouquet Tales verder te ontwikkelen en verwachten dat er nog meer strategische samenwerkingen volgen.

Publicatiedatum: