Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
27 juni informatiebijeenkomst

Neem deel aan ontwikkeling agribusinessparken in Kenia

De Keniaanse overheid heeft voedselproductie tot speerpunt benoemd voor de economische ontwikkeling van het land. Op dit moment worden plannen gemaakt om in verschillende regio's agribusinessparken te vestigen. Deze industriële zones liggen midden in landbouwgebieden met goede infrastructuur voor de lokale en internationale distributie. In de agribusinessparken worden de primaire producten verwerkt en verpakt en er komen douanefaciliteiten.

MVO Nederland en RVO.nl werken mee aan de totstandkoming van deze parken en bieden Nederlandse bedrijven met een productie- of afzetmarkt in Oost-Afrika de gelegenheid om betrokken te raken in een vroeg stadium. Op 27 juni wordt daarom een voorlichtingsbijeenkomst gehouden. Tijdens de bijeenkomst wordt u bijgepraat over de laatste stand van zaken en kunt u verkennen of en hoe uw bedrijf kan deelnemen aan de ontwikkeling van de agribusinessparken.

Datum: 27 juni
Tijdstip: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Arthur van Schendelstraat 500, Utrecht
Aanmelden: klik hier om u aan te melden

Bron: Agroberichten Buitenland
Publicatiedatum: