Druk bezochte Meet & Greet bij Fresco Flowers

Tholen - Afgelopen woensdag en donderdag organiseerde Fresco Flowers een druk bezochte meet & greet op het bedrijf in Aalsmeer. Ca. 200 bezoekers, bestaande uit veredelaars, kwekers, klanten, veilingmedewerkers, logistieke partners en eigen medewerkers maakten op een gezellig marktplein kennis met de negen verschillende kwekers en hun assortiment. Ook de verschillende rozenveredelaars waren aanwezig. Voor een bar een catering was gezorgd.Gerjan Telleman: “Het directe contact tussen de aanvoerders en de kopers, veilingmensen en logistieke medewerkers is erg belangrijk. Ook werken we in een ontspannen sfeer goed samen met Royal FloraHolland, wat op de bijeenkomst ook duidelijk zichtbaar was. Wij geloven sterk in de klok en veiling als basis voor onze handel. Het is voor ons dan ook de ideale plaats een meet & greet te organiseren en de grote opkomst bewijst eens te meer dat deze locatie strategisch interessant is."De klok
"Dat digitalisering de rol van veiling en exporteur verandert is wel duidelijk, maar in welk tempo dat gaat, is moeilijk aan te geven. Over het algemeen voltrekken structurele veranderingen in de sierteeltwereld zich langzaam, hoe dynamisch de handel in rozen ook is. Voor Fresco Flowers is het van belang dat FloraHolland blijft bouwen aan een aantrekkelijke internationale marktplaats en zich focust op de klok en logistiek".
 


Fresco Flowers is een bloemenverwerkingsbedrijf gevestigd op de bloemenveiling FloraHolland Aalsmeer. ‘We check, pack and supply roses’ van 8 kwekerijen uit Kenia en 1 uit Ethiopië. Het assortiment bestaat uit meer dan 100 verschillende variëteiten rozen, geproduceerd op een gezamenlijk areaal van 270 ha. De kwekerijen uit Kenia zijn: Timaflor, Lolomarik, Ol-Njorowa, Mt. Kenya flowers, Rift Valley Roses, Alani, Nirp en Aberdare Roses; de kwekerij uit Ethiopië is Linssen Roses.


Voor meer informatie:
Fresco Flowers
Legmeerdijk 313
Locatie No. 143-71
Aalsmeer
T: +31 (0) 297 368 066
Gerjan Telleman, director
E: gerjan@frescoflowers.nl
Jaap Buis, marketing manager
E: jaap@frescoflowers.nl
www.frescoflowers.nl

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018