Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alstroemeriakweker krijgt eigen ambassadeur

Maandag kreeg Together2Grow bezoek van bloemisten inkoop organisatie Florismart. Een tijd geleden zijn zij begonnen met een nieuw project genaamd “Florismart Grower Ambassador” waarin zij een van hun bloemisten aan een kweker koppelen. Doel van dit project is om het product van de kweker door deze ambassadeur te laten promoten onder andere bloemisten en om uit te leggen waarom dit product zo speciaal is.



Gedurende dit bezoek heeft men kennis gemaakt met Kate Whelan van Paragon Floral Design nabij Oldham (ten noorden van Manchester). Zij wordt de nieuwe ambassadeur, heeft passie voor het vak en bloemen en is voornamelijk gespecialiseerd in workshops en bruiloftswerk.

Gedurende haar bezoek, waarin ze vergezeld werd door Merel van den Burg (van Florismart) en Siân Wild (van The Flower Lounge), kreeg Kate een rondleiding op de kwekerij in Schipluiden.

Binnenkort belooft men meer nieuws te brengen over dit bijzondere project waarin bloemist en kweker nader tot elkaar komen.


Voor meer informatie:
Together2Grow
www.together2grow.nl


Publicatiedatum: