Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe cabrioletkas voor Bremmer Boomkwekerijen

Tholen - Bremmer Boomkwekerijen heeft een nieuwe cabrioletkas in gebruik genomen. Paul Bremmer, mede-eigenaar van Bremmer Boomkwekerijen: “Hiermee kunnen wij onze planten een beschutte en controleerbare omgeving bieden en daarmee beschermen tegen extreme weersomstandigheden, zoals harde wind en vorst. Door de melkwitte folie beschermen wij planten die extreem gevoelig zijn voor zonverbranding, zoals Picea glauca ‘Daisy’s White’."


De nieuwe kas is tegen de bestaande foliekas aangebouwd en beslaat een areaal van 5500 m2. Zowel de oude als de nieuwe kas zijn van een nieuw folie voorzien. Bouwer is VDH Foliekassen.


Op de voorgrond is een stukje van het genoemde 'melkwitte folie' te zien. Dit is gespannen over een klein gedeelte van de kas, speciaal voor die planten die gevoelig zijn voor hoge lichtintensiteit. De overige planten staan onder het 'gewone' folie.

Door de verbetering van de klimaatomstandigheden voor de planten in de cabrioletkas kan de kweker naar eigen zeggen de klanten een nog breder assortiment van een nog zwaardere kwaliteit bieden.


Voor meer informatie:
Bremmer Boomkwekerijen
Henegouwernesse 14
2741 LJ Waddinxveen
www.bremmer-boomkwekerijen.nl
Publicatiedatum: