ID’Flor en De Bruyne - Flandresse bundelen krachten in nieuw bedrijf FlorAmor

Met de oprichting van FlorAmor bundelen twee Belgische kwekers hun krachten voor het vermarkten van de azalea en andere sierteeltproducten van Vlaamse bodem. FlorAmor zet de beide merken, Hortinno Home & Garden en Flandresse Indoor & Outdoor, verder in de markt.


beeld: website FloraAmor

“FlorAmor verenigt het beste uit de 2 werelden. Vakmanschap in een kwalitatief assortiment gecombineerd met een sterke commerciële, directe aanpak en diepgaand marktinzicht. Met een totaalassortiment van azalea’s, in alle maten, vormen en soorten, indoor & outdoor, is FlorAmor de onestopshop in West-Europa. Bij FlorAmor vind je het volledige aanbod van de enige echte Belgische azalea. FlorAmor zal tevens instaan voor de verkoop van alle andere producten van ID’Flor en Azaro.”
 
Met dit hefboomeffect wenst FlorAmor haar klanten maximaal te ontzorgen, zonder overbodige tussenschakels. Hierdoor moeten kortere levertijden gegarandeerd worden, een efficiëntere handling van fijnmazige daghandelorders en complexe order, kunnen grotere orders worden aangenomen (vb. ‘Kom op tegen kanker’) en tracking & tracing worden geoptimaliseerd.

FloraAmor is officieel opgericht op 18 juni, vanaf 1 juli 2018 starten de operationele activiteiten.

Voor meer informatie:
FlorAmor
Stationsstraat 111
9080 Lochristi
België
T: +32 9 353 88 88
www.floramor.be

 

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018