Sunrich verkrijgbaar bij drie Nederlandse zonnebloemkwekerijen

Sunrich Provence is een nieuwkomer in het Helianthus Sunrich assortiment. Deze nieuwe variëteit is vorig jaar geïntroduceerd door Takii Seed en is een warme aanvulling voor de Helianthusmarkt. Vanaf week 25 is Sunrich Provence breed verkrijgbaar bij drie Nederlandse zonnebloemkwekerijen.


Intense vurig gele lintbloemen
De bloemkleur symboliseert de Provençaalse zon en straalt uitbundig door de dubbele rij lintbloemen in combinatie met het donkergroene blad. Sunrich Provence heeft dezelfde genetica als de succesvolle Sunrich Orange en staat daardoor garant voor kwaliteit. Het donkergroene blad is sterk en blijft haar frisse uitstraling tijdens haar lange vaasleven behouden. Ook heeft Sunrich Provence minder kopblad in vergelijking met andere Helianthusrassen, hierdoor heeft deze noviteit zich ook op gebied van belading en transport bewezen. Veredelaar Takii is trots op de uitbreiding van het assortiment met dit unieke ras. Sunrich Provence is vanaf week 25 verkrijgbaar bij Kwekerij Erik Overtoom, KMB Flowers en Jan van Boksel.

Het succes van Sunrich
Helianthus Sunrich is al 25 jaar de onbetwiste marktleider en een begrip in de zonnebloemenmarkt. Deze familie bestaat uit verschillende zonnebloemvariëteiten die zich kenmerken door betrouwbare kwaliteit, lang vaasleven en het bloeien zonder stuifmeel. Hierdoor behoren de Sunrich-variëteiten wereldwijd tot de meest gewilde zonnebloemen.

Bron: Pull Position

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018