Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste editie Garden Trials and Trade in foto's

Tholen - Standhouders en organisatie kijken terug op een prima eerste editie van Garden Trials and Trade. Veel bezoekers uit binnen- en buitenland wist de weg naar Boskoop te vinden. Er werden flink orders geschreven en bovendien, zo geven de deelnemers aan, is men blij met het podium voor de planten op een moment waarin het perkgoed de wereldwijde aandacht van het vak op zich weet te richten.


Dennis de Jong en Arjan Scholten, één van de initiatiefnemers van de Garden Trails; Jocelyn Fanay van Allplant; Eric Augustinus van Heemskerk Vaste planten en Perennials samen met Hein Lommerse van Futute Plants en Eline vd Hoek & Sabine vd Bos met de Magical hortensia


De beurs, waar zo'n 30 aanvoerders in participeerden, was bescheiden van opzet. Buiten alle belangrijke Europese afzetlanden werd bezoek uit USA, Canada, Japan, China, Korea, Colombia, India, Zuid-Afrika en Israël genoteerd. Opvallend was naar eigen zeggen dat bezoekers vaak groepsgewijs binnenkwamen. Het ging dan om groepsreizen die allicht enkele dagen in Nederland waren om de FlowerTrials te bezoeken.

Deelnemers enthousiast
"De beurs heeft aan onze verwachtingen voldaan", laat Janneke Sterrenburg van Forever & Ever bv. optekenen “Het aantal bezoekers is meer dan wij in eerste instantie hadden verwacht.” Boomkwekerij Roos: "We hebben goed vakbezoek ontvangen en mooie orders geschreven. Volgend jaar nemen we vrijwel zeker weer deel."
 

Peter van Rijssen van Planttip samen met 2 bezoekers

Het besluit het evenement volgend jaar wederom te organiseren is dan ook al genomen. De tweede editie zal dan worden gehouden van 14 t/m 16 juni 2019 in het Plantariumgebouw, Italiëlaan 4, 2391 PT Hazerswoude-Dorp.
 
Garden Trials and Trade is een initiatief van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij (organisator van Plantarium) én het Greenport Business Center. Meer informatie over deze beurs vindt u hier.