Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
met Osteospermum Purple Sun

Selecta one wint FleuroStar Award

En wederom is de FleuroStar gewonnen door Selecta One. Met de NightSky (2015-16) en de Calibrachoa MiniFamous Double Pink Tastic (vorig jaar) nog vers in het geheugen, is het nu voor het derde jaar op rij prijs. Het laat daarmee de Begonia Bossa Nova Night Fever Papaya (Floranova), Fragraria Summer Breeze Rose (ABZ Seeds), Salvia Mysty (Florensis) en Tagetes Little Duck Orange (Ameriseed) achter zich.


De prijs werd in ontvangst genomen door veredelaar Maike Boxriker, die deze kreeg overhandigd door de FleuroStar Committee Chairman Heike Gronemann and Fleuroselect President ad interim Jean-Francois Ignasse.



Purple Sun
"Like the summer sun setting over the ocean, such is the colour play of the latest Osteospermum ecklonis Purple Sun from Selecta one's FlowerPower series", zo schrijft Shakespeare in het persbericht op de website. De bloem wordt gekenmerkt door verschillende tinten oranje en een paarse rand rond het hart van de bloem. Kwekers zouden er bijzonder goed mee uit de voeten kunnen omdat hij makkelijk te kweken is en veel scheuten geeft.

De uitreiking van de 'Winner with the Wow Factor' vond gisterenavond plaats bij Florensis in Hendrik-Ido-Ambacht. Er waren ongeveer 120 mensen aanwezig.


Richard Petri, Andrea Dohm, Maike Boxriker, Henk Dresselhuys and Belinda Mage van Selecta One.

Meer informatie vindt u hier.
Publicatiedatum: