"New Green Market in RTLZ programma "How It's Done”"

Digitalisering van de sierteeltsector

Op zaterdag 16 juni 2018 om 17.00 uur aanstaande wordt er een speciale sierteeltuitzending van het RTLZ programma “How It’s Done” uitgezonden. Op initiatief van RTLZ staat deze uitzending in het teken van de digitalisering in de sierteeltsector.Het doel is om enkele innovatieve en disruptieve marktplaatsen van de sierteeltsector te laten zien. “Op de marktplaats New Green Market wordt al volop online gehandeld en zie je op dit moment een prettig vormgegeven en efficiënte gebruikersinterface wanneer je inlogt. Bij New Green Market wordt continu ontwikkeld en gewerkt aan de online marktplaats. Dit wordt gedaan om handelen in bloemen en planten nog slimmer en toegankelijker te maken voor kopers en verkopers van groen”.

Het is al mogelijk om op de marktplaats producten te zoeken op basis van de specifieke wensen van de klant, een functionaliteit die met input van de klanten steeds verder geoptimaliseerd wordt.

Logistiek
Naast de mogelijkheid om in bloemen en planten te handelen, wordt er in het RTLZ programma gesproken over logistiek als een belangrijke pijler. New Green Market staat op het punt om een logistieke oplossing (inclusief coördinatie) te lanceren voor zowel kweker als koper. De koper of verkoper kan eenvoudig aangeven waar en wanneer zij hun bloemen of planten geleverd willen hebben: de NGM marktplaats toont daarbij de fase van levering via een track and trace systeem.

De uitzending van How It’s Done is te zien op zaterdag 16 juni om 17:00 uur op RTLZ. Op de daarop volgende dinsdag 19 juni om 13.05 uur en donderdag 21 juni om 10.30 uur worden de herhalingen uitgezonden.

Voor meer informatie:
New Green Market
Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018