Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
CNB en Troostwijk gaan door

Voortzetting samenwerking in bloemenbollenwereld

In het bollenvak vinden marktpartijen het belangrijk om vanuit een onafhankelijke positie te opereren. We zijn nu eenmaal eigenwijs en eigenzinnig. De rol van CNB daarin is het verbinden van de wereld van bloembollen. CNB doet dit ook vanuit een onafhankelijke positie. Geen enkele marktpartij in de bloembollen kan het echter alleen. Wat steeds belangrijker wordt is om vanuit die onafhankelijke positie steeds intensiever en professioneler samen te werken.

Troostwijk
Een goed voorbeeld van zo’n samenwerking is die tussen CNB en Troostwijk Veilingen B.V. (Troostwijk). "Al weer vier jaren geleden zijn we een samenwerking aangegaan in het veilen van materialen en inventarissen. Onlangs liep de overeenkomst van deze samenwerking af. Dit was aanleiding om samen vast te stellen of we de samenwerking wilden voortzetten. Daarin hebben zowel CNB als Troostwijk geconstateerd dat de samenwerking veel heeft opgeleverd."

Digitalisering

"Samen kunnen CNB in de persoon van Ronald Walkier en Troostwijk Veilingen B.V. in de persoon van Martijn van Schie u begeleiden om een goed veilresultaat neer te zetten. Vanuit CNB kennen we u als opdrachtgever langdurig en weten we de beslissing tot een materialenveiling goed te onderbouwen. Vervolgens kan Troostwijk de veiling van a tot z verzorgen. Bij Troostwijk is de afgelopen jaren heel veel tijd en energie gestoken in verdere digitalisering van het veilproces wat echt z’n vruchten heeft afgeworpen. De samenwerking CNB en Troostwijk is een goed voorbeeld van één en één is drie." Onlangs ging Troostwijk een fusie aan met BVA Auctions. Hierdoor kunnen nog meer kopers geïnteresseerd worden.

Op de foto bezegelen Alexander Bakkeren (Troostwijk) en Paul Peters (CNB) de voortzetting van de samenwerking met de ondertekening van een nieuwe overeenkomst.

Bron: CNB


Publicatiedatum: