Bloemenagenda 2019 extra vroeg bekendgemaakt

Ook in 2019 zet Mooiwatbloemendoen.nl iedere maand een snijbloem of groep snijbloemen in de spotlights. Met de Bloemenagenda 2019 moet de consument verleid worden bloemen in huis te halen, terwijl het kwekers, handelaren en verkooppunten jaarrond een leidraad geeft om op in te haken.

Tijdig inhaken
De Bloemenagenda 2019 wordt nu al bekend gemaakt om de verschillende verkoopkanalen, producenten en pers de kans te geven vooruit te plannen en eigen inhaakacties te ontwikkelen. De teksten en fotografie komen zo snel mogelijk na voltooiing beschikbaar, zodat partijen deze optimaal kunnen gebruiken en delen met hun doelgroep.De lijst
De Bloemenagenda 2019 is tot stand gekomen in samenwerking met de productspecialisten van Royal FloraHolland. De belangrijkste selectiecriteria zijn: verkrijgbaarheid, mogelijkheden voor PR en de tijdsgeest. De Bloemenagenda wordt in de vier kernlanden – Duitsland, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk- gecommuniceerd via persberichten en de consumentenplatforms van Bloemenbureau Holland.

Bron: Bloemenbureau Holland
Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018