Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bloemenagenda 2019 extra vroeg bekendgemaakt

Ook in 2019 zet Mooiwatbloemendoen.nl iedere maand een snijbloem of groep snijbloemen in de spotlights. Met de Bloemenagenda 2019 moet de consument verleid worden bloemen in huis te halen, terwijl het kwekers, handelaren en verkooppunten jaarrond een leidraad geeft om op in te haken.

Tijdig inhaken
De Bloemenagenda 2019 wordt nu al bekend gemaakt om de verschillende verkoopkanalen, producenten en pers de kans te geven vooruit te plannen en eigen inhaakacties te ontwikkelen. De teksten en fotografie komen zo snel mogelijk na voltooiing beschikbaar, zodat partijen deze optimaal kunnen gebruiken en delen met hun doelgroep.



De lijst
De Bloemenagenda 2019 is tot stand gekomen in samenwerking met de productspecialisten van Royal FloraHolland. De belangrijkste selectiecriteria zijn: verkrijgbaarheid, mogelijkheden voor PR en de tijdsgeest. De Bloemenagenda wordt in de vier kernlanden – Duitsland, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk- gecommuniceerd via persberichten en de consumentenplatforms van Bloemenbureau Holland.

Bron: Bloemenbureau Holland



Publicatiedatum: