PaperArt en Tsquare Brands introduceren twee nieuwe merken

Om elkaar te kunnen ondersteunen in elkaars expertise met de introductie van “Anhängsel” & “Greetingbox”, twee nieuwe merken, hebben PaperArt en TSQUARE BRANDS een speciaal project op poten gezet.

Luciferdoosje
PaperArt is een grote speler op het gebied van bloemenkaartjes met een grote expertise in de groenbranche. De “Greetingbox” is het nieuwste concept. Dit luciferdoosje met een goodie, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, is een leuk en origineel cadeautje om te geven. Tevens kun je er een persoonlijk geschreven boodschap in kwijt.De Greetingbox is erg leuk te combineren met een mooie Typotini kaart uit de PaperArt collectie. Deze kaart heeft een voetje en kan hierdoor als een klein schilderijtje neergezet worden. TSQUARE BRANDS gaat “Greetingbox” vertegenwoordigen binnen de cadeau-, lifestyle en souvenirbranche.

Mini-vaasje
TSQUARE BRANDS is een agentschap die voornamelijk actief is in de cadeau-, lifestyle en souvenirbranche. “Anhängsel” is een van de merken binnen haar portfolio. Deze mini-vaasjes, verkrijgbaar in diverse kleuren, zijn in twee uitvoeringen te verkrijgen. Het kleine model heeft een zuignapje en twee magneetjes, zodat je hem overal in huis kunt toepassen.PaperArt gaat “Anhängsel” vertegenwoordigen in de groenbranche.

Voor meer informatie
PaperArt

TSQUARE BRANDS

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018