Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Henk Spoon nieuwe bestuursvoorzitter Bloemenbureau Holland

Henk Spoon (62 jaar), partner van onder andere Brandwatch Consultancy, is per 1 juni 2018 benoemd tot bestuursvoorzitter van Bloemenbureau Holland. Hij volgt in deze rol Boy van Droffelaar op, die in zijn twaalf jaar als voorzitter daadkrachtig heeft doorgepakt om Bloemenbureau Holland door perioden van krimp en groei te loodsen. Van Droffelaar heeft altijd op een professionele en verbindende manier invulling gegeven aan het voorzitterschap. Spoon heeft zijn voorzitterstaken inmiddels overgenomen, is zeer ervaren in het ontwikkelen van commerciƫle strategieƫn en staat eveneens bekend als een nuchtere aanpakker.



Effectieve aanpak
Met de komst van Henk Spoon wordt het bestuur van Bloemenbureau Holland versterkt met een ervaren kracht die zijn sporen heeft verdiend op commercieel- en marketingvlak. De benoeming past binnen de nieuwe opzet van Bloemenbureau Holland. Die richt zich specifiek op de collectieve promotie van de sierteeltsector en de promotie meer te laten aansluiten op de praktijk. Dit gebeurt door naast de bekende promotiecampagnes van Bloemenbureau Holland extra shopper-activatie in te zetten. Hierdoor kan nauwer worden samengewerkt met telers en handelaren om de consumentenbeleving en afzet van bloemen en planten nog meer te stimuleren. De benoeming van Spoon als bestuursvoorzitter past bij deze nieuwe strategie.

Voor meer informatie: BBH
Publicatiedatum: