Derde editie Wim Hazelaar trofee zoekt kandidaten

Op 7 en 8 november van dit jaar wordt de derde competitie om de Wim Hazelaar trofee georganiseerd tijdens de IFTF beurs in Vijfhuizen. De organisatie van de Wim Hazelaar trofee is op zoek naar 10 tot 12 kandidaten die op woensdag 7 en donderdag 8 november deelnemen aan de competitie. Op deze dagen krijgen de deelnemers een vast pakket producten om mee te werken. En, vóór iedere opdracht ontvangen zij een beschrijving over de voorwaarden waaraan het te maken arrangement moet voldoen. Voor de deelnemers is het niet nodig zich voor te bereiden op de opdrachten. Het credo van Wim Hazelaar is: ‘Werken met de materialen die voor handen zijn’.


De organisatie is op zoek naar (bijna) professionals. Heb je veel ervaring in het bloemschikken en/of heb je het idee dat jouw werk een internationaal toneel verdient, dan kun je je aanmelden voor deelname bij Ruud Hazelaar via een e-mail naar wimhazelaartrofee@gmail.com. Mail je CV met werk- en studie ervaring plus vijf foto’s van eigen werk. Wees in je CV zo duidelijk mogelijk. Door het internationale karakter van de competitie, is het belangrijk dat jij zelf de Engelse taal machtig bent.

Als deelnemers werk je twee dagen binnen het concept van World of Flowers op de IFTF-beurs in Vijfhuizen. Deze internationale beurs telt 300 standhouders en trekt 25.000 bezoekers. Zowel de standhouders als de bezoekers zijn nationaal en internationaal en werkzaam in de bloemen- en plantenbranche. Jouw publiek!

Inschrijven kan tot half augustus. In september zal de organisatie een selectie maken.

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018