Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thermoflor en Koning Willem-Alexander aan de slag in Estland

Op 12 en 13 juni brengt Koning Willem-Alexander een bezoek aan Estland, een van de Baltische Staten. Na hoofdstad Tallinn passeert hij wellicht Tartu, de tweede stad van Estland waar zojuist een mooi ‘Hollands’ nieuwbouwproject is gerealiseerd. Thermoflor en Nederlandse consorten realiseerden hier de complete start-up van een nieuwe tuincentrumketen: Gardest.



Nieuwkomer in de groene branche
De ondernemer achter Gardest is een nieuwe speler in de groene branche. Dankzij deskundig Nederlandse advies – marktonderzoek, inrichtingsadvies, inkoop en opleiding management- maakte hij een vliegende start. Thermoflor werkte hiervoor nauw samen met een team van Nederlandse tuinbranche specialisten zoals de Haan Groep, Peter Dekker Installaties, de Store Performance Group en diverse leveranciers voor tuincentrumartikelen.



Moderne industriële look
Voor de tijdige realisatie van zijn eerste vestiging van 9.000 m2 stond Thermoflor garant met een efficiënte bouwplanning – ondanks de vaak barre Baltische weersomstandigheden.


In april 2018 was het zover en opende tuincentrum Gardest haar deuren. Het gebouw is modernistisch uitgevoerd met zwartmetalen elementen bij de entree. Voor de inrichting is gekozen voor een industriële sfeer en de nieuwste kleur Solid black. Op 9000 m2 worden verschillende deelgebieden samengebracht. De klant kan er terecht voor tuincentrumartikelen, horeca en food met een slagerij en bakkerij. Weliswaar is Gardest een nieuwkomer op de Estse markt, maar wel een die goed beslagen ten ijs komt!
 

Voor meer informatie:
Thermoflor
Sourethweg 17
6422 PC Heerlen
T: +31 (45) 541 14 58
F: +31 (45) 542 18 92
info@thermoflor.com
www.thermoflor.com
Publicatiedatum: