Fotoreportage: Dutch Lily Days 2018

Tholen - Afgelopen week werd voor de zevende maal de Dutch Lily Days georganiseerd. Inmiddels is het aantal deelnemers uitgegroeid tot 14 bedrijven, die samen goed zijn voor een flink aandeel in de wereldwijde bollenhandel.


Van den Bos Flowerbubs met Mike vd Knaap, Felicia vd Weide, Charrol Smit & Veronika met de kwaliteitsman Edwin de Geus; VWS Flowerbulbs, met op de foto Jeroen Stoop en rechts Gert Sijn, de CEO van het bedrijf, samen met Sun Fang, een klant uit China; John Oning; en Nico Meiland tussen de lelies waar hij al ruim 17 jaar de kwaliteit van waarborgt bij C.Steenvoorden & Hillegom.

Op dinsdag 5 juni werd deze jongste editie afgetrapt bij Zabo Plant in ’t Zand. Daarop zagen de verschillende bedrijven delegaties uit alle delen van de wereld bij zich naar binnenlopen. In veel gevallen combineren die bezoekers hun visite met een bezoek aan de veredelaars volgende week. De FlowerTrials, die deze week gehouden wordt, is bovendien ook nog weer te combineren met de GreenTech, eveneens deze week in de Rai in Amsterdam.

De deelnemende bedrijven waren P. Aker, Van den Bos Flowerbulbs, Bot Flowerbulbs, De Jong Lelies, Lily Company, Mak Breeding, Onings Holland, C. Steenvoorden, GAV Lilies, Gebr. Vletter & Den Haan, VWS Flowerbulbs, World Breeding, Zabo Plant en Royal van Zanten. bMeer informatie is te vinden op www.dutchlilydays.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018