De Zonnebloem 70 jaar

70 jaar geleden is de Zonnebloem officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Alkmaar. Voor de familie Oostveen begint de geschiedenis met de Zonnebloem in juni 1968. Toen kochten Wijnand en Julia Oostveen de bloemisterij/kwekerij in het Noord-Hollandse plaatsje Nieuwe Niedorp over van de familie Takken. De kwekerij blijft gevestigd op dezelfde plek en groeit uit tot een tuincentrum, bloemenwinkel en kwekerij tot in 1996 besloten werd om te focussen op de kwekerij en daarom te verhuizen naar de Kwakel.Sindsdien is er in 2009 een bedrijfsactiviteit bij gekomen onder de naam Henk Braam BV en in 2014 Microferns BV
 
Op dit moment heeft de Zonnebloem 2 productielocaties op de Kalslagerweg in de Kwakel, waarin vooral jonge planten gekweekt worden van Mandevilla, Hibiscus Extreme, Anisodontea, Abutilon, Thunbergia en vele andere kuipplanten (de Zonnebloem Jonge Planten BV), daarnaast vele soorten gezaaide varens (Henk Braam BV) en invitrovermeerderde varens (Microferns BV).
 
Tijdens de Flowertrials toont de Zonnebloem een groot assortiment van deze bekende en daarnaast vernieuwde producten. Er staat bijvoorbeeld een groot sortiment Thunbergia, Abutilon, Mandevilla en tropische en winterharde Varens. Tevens staan er unieke producten zoals Solanum Pepino Gold.
 
Tijdens de Flowertrials worden er door de Zonnebloem diverse activiteiten georganiseerd voor klanten, relaties, medewerkers en bekenden om het heugelijke 70-jarige bestaan te vieren. U bent uiteraard van harte welkom om een bezoek te brengen aan de show tijdens de Flowertrials.

Voor meer informatie:
De Zonnebloem Jonge Planten
Kalslagerweg 20
1424 PM De Kwakel
T: +31 (0) 297 - 348 100
F: +31 (0) 297 - 348 200
E: info@zonnebloem.com
www.zonnebloem.com/nl/home


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018