Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opti-flor viert 90 jarig jubileum met Vrienden van Opti-flor Festival

Op zaterdag 9 juni vond het Vrienden van Opti-flor Festival plaats. Het 90-jarig jubileum van de familie Hendriks in de tuinbouw werd gevierd met alle elementen die een goed festival bevat: muziek, eten, drinken en vooral heel veel gezelligheid. Meer dan 800 genodigden woonden het Vrienden van Opti-flor festival bij.


foto: Twitter @Opti-Flor

Tijdens het festival werd er stil gestaan bij de rijke geschiedenis van het bedrijf. Een speciale ‘Hendriks bite’ werd geserveerd, bestaande uit alle soorten groenten die de familie in het verleden gekweekt heeft. Er werd rekening gehouden met bezoekers van alle leeftijden. Er was een Seniorensalon en een heuse Silent Disco.

Aan de inwendige mens werd goed gedacht: van ijs tot smokey goodness van de BBQ en van poffertjes tot flammkuchen en pokebowls, er was voor ieder wat wils. Coverband Valium en DJ Tabass-co zorgden voor de muzikale omlijsting van het festival. Een limonadefontein, schmink, een goochelaar, springkussen en zweefmolen deed de allerkleinste bezoekers lachen van plezier!

De komst van de genodigden was het grootste cadeau voor Opti-flor, maar indien men toch iets wenste te geven, werd aangeraden een schenking te doen. Dit geschonken bedrag zal Opti-flor gebruiken om de samenwerking met REAKT en Patijnenburg uit te breiden.


Voor meer informatie:
Opti-flor
Madeweg 78a
2681 PN Monster
T: 0031 (0)174 705110
E: info@optiflor.nl
www.optiflor.nl
Publicatiedatum: