Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Westlandse bloemen bij paardenevenement in Duitsland

De Cross Country Days-Military in Ostbevern (D) werd dit jaar wederom opgefleurd met Westlandse lelies, aangeboden door Van den Bos Flowerbulbs B.V. en Apollo Lilies B.V. De winnaar van het concours kreeg een Westlands boeket uit handen van Westlands gemeenteraadslid Cor van der Mark (CDA) uit De Lier, samen met Baron Karl Hubertus von Beverfoerde, de organisator van het evenement.



Het internationale paardenevenement is een jaarlijks terugkerend 2-daags event, dat wordt ondersteund door de Westlandse Marleen van Giesen die zich sinds kort in Duitsland heeft gevestigd. Zij zorgt er elk jaar voor dat verschillende Westlandse versproducten aan een groot Duits publiek worden getoond. Zelfs de taarten kwamen dit jaar uit het Westland, geleverd door bakker Schalke uit Naaldwijk.

Het evenement bestaat sinds 2008 en vindt elk jaar plaats op een landgoed in Ostbevern (D). De eerste dag wordt altijd gereserveerd voor dressuur en springen en op de tweede dag vindt de Cross Country-Military plaats, de grootste publiekstrekker. Het evenement trekt internationale ruiters en publiek uit alle werelddelen. Er waren zelfs ruiters uit Amerika en Japan. Volgens Marleen van Giesen wordt het evenement in 2019 naar een nog hoger niveau getild.

Van links naar rechts: de winnaar van het evenement, Westlands gemeenteraadslid Cor van der Mark (CDA) uit De Lier en Baron Karl Hubertus von Beverfoerde, de organisator van het evenement

bron: Bureau Enthoven
Publicatiedatum: