Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
19 juni, speciale Brexit-informatiebijeenkomst in Naaldwijk

Komen de tomaten en bloemen straks nog op tijd aan in Engeland?

Brexit is een feit! Alleen de wijze waarop het Verenigd Koninkrijk (VK) de EU verlaat, is volstrekt onduidelijk. Wordt het een harde of zachte Brexit? Komt er een overgangstermijn of niet? Krijgt u straks met douaneformaliteiten- en douanetarieven te maken of loopt het zo'n vaart niet? De Brexit is omgeven met veel vragen. Vragen waarop u als ondernemer antwoorden wilt. Die krijgt u op dinsdagmiddag 19 juni aanstaande tijdens een speciale Brexit-informatiebijeenkomst in Naaldwijk.
 
Vanuit Nederland wordt veel vervoerd van en naar het VK. Eén ding is zeker: dat gaat na 29 maart 2019 veranderen. Het VK stapt uit de douane-unie en uit de interne markt. Dat heeft gevolgen voor uw zendingen en transporten naar en vanuit het VK. Opdrachtgever en vervoerder krijgen allebei met de gevolgen van de Brexit te maken. Ieder vanuit zijn eigen rol. TLN vindt het van belang dat klant en vervoerder samen het gesprek aangaan om maximaal voorbereid te zijn op de gevolgen van de Brexit.
 
Tijdens de speciale 'Westland'-bijeenkomst zal TLN, in samenwerking met Rabobank Westland en DailyFresh Logistics (en partners Visbeen en Post-Kogeko), u informeren over de stand van zaken, maar vooral ingaan op de praktische gevolgen van de Brexit voor uw bedrijf.
  • Keynote speaker Leon Kanters van KPMG zal u meenemen in de douane technische uitdagingen die u te wachten staan.
  • Guido Landheer, Brexit coördinator van het ministerie van Buitenlandse Zaken, zal de laatste stand van zaken bespreken.
  • Tot slot zullen Tamara de Rijke, econoom bij Rabo Research en Brexit specialist Alexandra Dumitru van de Rabobank ingaan op de financiële kant van de Brexi
Het geheel staat onder leiding van TLN-voorzitter en moderator van deze bijeenkomst, Arthur van Dijk. Uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.
 
Locatie: World Horti Center Naaldwijk(Europa 1, 2672 ZX Naaldwijk)
Datum: 19 juni 2018
Tijdstip: 14.00 – 17.00 uur
 
Aan- en/of afmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een email te sturen naar: evenementen@tln.nl.
 
U kunt zich tot 12 juni a.s. aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail.

Vragen
Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met DailyFresh Logistics, Pim Leenheer (088-428 6690).
 
Voor organisatorische vragen kunt u contact opnemen met de afdeling evenementen: evenementen@tln.nl
Publicatiedatum: