8-10 augustus, Antioquia

Colombia krijgt nieuwe vakbeurs: ExpoPlantas

De nieuwe Colombiaanse vakbeurs ExpoPlantas zal van 8-10 augustus 2018 plaatsvinden in Antioquia. Bij het evenement zullen vele Colombiaanse kwekers aanwezig zijn en ook worden er conferenties, een variëteiten wedstrijd voor veredelaars en telers en bezoeken aan teeltfaciliteiten georganiseerd. Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Orchids, Flowers and Crafts Exhibition en de traditionele Silleteros Parade, die plaatsvindt tijdens het Medellin Flower Festival.
 
Het Flower Festival in Medellin, waarvan dit jaar de 55e editie plaatsvindt, is een van de meest symbolische vieringen in Colombia en Latijns-Amerika. Door de mogelijkheden die dit festival biedt voor kwekerijen in het land en voor de internationale gasten die voor het eerst aan het evenement deelnemen, is de datum voor ExpoPlantas Colombia vastgezet op 8-10 augustus 2018.


 
Jairo Cadavid, directeur van de Vereniging voor Colombiaanse Kwekerijen en Siertelers, Colviveros, laat weten dat deze eerste Colombiaanse vakbeurs voor kwekerijen zich voornamelijk richt op de distributieketen in plaats van op de eindconsument. De beurs wordt georganiseerd door leden van Colviveros en gehouden in het Quirama Hotel and Convention Center in El Carmen de Viboral - een perfecte locatie om kweekproducten en -benodigdheden tentoon te stellen. De faciliteit biedt een expositieruimte met omliggende tuinen en koloniale architectuur, verschillende conferentieruimtes, een restaurant en ruimtes voor de deelnemers van deze eerste nationale vakbeurs. 
 


ExpoPlantas Colombia biedt niet alleen B2B netwerkmogelijkheden, maar ook een breed programma van educatieve seminars. Bekende nationale en internationale experts zullen technische en commerciële kwesties gaan bespreken. Verder heeft de directeur van Colviveros laten weten ze de locatie zullen "omtoveren tot een geweldige expositieruimte waar de producten van veredelaars, telers en leveranciers helemaal tot hun recht komen, en die de kwaliteit en stabiele groei van de sector benadrukken. Ook biedt de Variëteiten Wedstrijd de mogelijkheid voor telers en veredelaars om hun gespecialiseerde sierproducten te promoten. 


 
Op 10 en 11 augustus gaan Colombiaanse telers kwekerijen in Rionegro en Santafe bezoeken en deelnemen aan de beroemde Orchid, Flowers and Crafts Exhibition. Op zondag 12 augustus zijn de deelnemers aanwezig bij de traditionele Silleteros Parade, waarbij deelnemers indrukkende planten- en bloemstukken op hun rug dragen.
 
Voor meer informatie: 
Colviveros
Jairo Cadavid
presidencia@colviveros.org
www.colviveros.org

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018