Nieuwe orchideeënlijn ILike gepresenteerd

Tijdens de start van de Orchid Inspirations Days vandaag introduceert Levoplant het vernieuwde concept ILike.

Met de lancering van het vernieuwde merk worden vanaf het najaar drie verschillende orchideeën lijnen gevoerd: ILike, ILike Supreme en ILike Duetto.


ILike Duetto en ILike

"De eerste is de standaard mix met een ruime variatie in lengte- en kleurcombinaties en heeft een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding. ILike Supreme is een speciaal geselecteerde kwaliteit op ras. ILike Duetto is een bijzonder riante, rijke orchidee in een zware kwaliteit."


ILike Supreme

Ron Fransen – Directeur Levoplant: “Met ILike kiezen we voor een duidelijke, herkenbare en eenduidige naam en uitstraling. Het zijn planten die een positief, blij gevoel uitstralen, een gevoel waarvan je zegt ILike!”

De potplantenkwekerij bestaat uit vier verschillende locaties in het Westland met een totale oppervlakte van 135.000 m2.

De “Orchid Inspiration Days” staan bij Levoplant volledig in het teken van de ILike introductie. Dit zakelijke orchideeën evenement met 14 deelnemende kwekers, is van 6 t/m 14 juni te bezoeken. Uiteraard is iedereen van harte welkom om kennis te komen maken met de nieuwe lijnen.


Voor meer informatie:
Levoplant
Pouwelslaan 31
2675 BK, Honselersdijk
T: +31 174 521 015
F: +31 174 521 082
info@levoplant.nl
www.levoplant.nl

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018