Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gebr. Geers:

"Nieuwe prefab-kabelverbinding beter bestand tegen kasinvloeden"

Tholen - Bart en Daan Geers installeren al meer dan 20 jaar belichtingsinstallaties. Ze mogen zich dus wel ervaringsdeskundigen noemen. Sinds 2012 leveren ze ook prefab-bekabeling aan verschillende installateurs en kwekers. De installatie-ervaring bracht hun op een nieuw idee met betrekking tot prefab-bekabeling. De broers presenteren hun gepatenteerde oplossing.
 
Met hun nieuwe prefab-kabelverbinding worden de koperdraden aan elkaar gelast en in een mal gelegd. Vervolgens wordt deze vol gegoten met plastic. Daan Geers: ”Het resultaat is een massieve en sterke verbinding waar de aders geen bewegingsruimte meer zullen hebben en er geen water meer bij kan komen. Het wordt door onze opdrachtgevers omarmd. Er liggen al diverse verbinding in binnen- en buitenland.”
 
Boven: Scottlock-snijverbindingen. Onder: Lasverbinding van de gebr. Geers
 

Bart Geers: ”Een verbinding heeft veel te lijden door het kasklimaat en teeltwisseling. Het leek ons een goed idee om een sterkere en betere lasverbinding te ontwikkelen. Deze is beter bestand tegen invloeden in de kas. Met onze nieuwe Premium prefab 2.0 verbindingen bieden we een oplossing hiervoor aan. We lassen koper op koper en daardoor is de verbinding solide en betrouwbaar.”

 
In de gloednieuwe werkplaats is er ook voldoende ruimte voor de mobiele wasstraat voor het reinigen van reflectoren. Bart: "Als er onvoldoende ruimte is op de locatie, halen wij de reflectoren op bij de kweker, reinigen ze grondig en brengen ze weer terug.”
 

Voor meer informatie:

Gebr. Geers B.V.
Buijs Ballotstraat 16
2693 BE ’s-Gravenzande
 

Daan Geers: +31 (0)6 52 09 42 92
Bart Geers: +31 (0)6 21 53 56 29