Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
12 t/m 14 juni 2018

31 noviteiten voor noviteitenkeuring op Garden Trials and Trade

Elf bedrijven hebben in totaal 31 noviteiten aangemeld voor de noviteitenkeuring op de Garden Trials and Trade 2018 die op 12, 13 en 14 juni voor de eerste keer plaats vindt in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre in Boskoop-Hazerswoude.
 
De door de deelnemers ingezonden noviteiten worden gekeurd en bekroond door de deskundige en onafhankelijke keuringscommissie van de KVBC. Met de keuring tijdens de Garden Trials and Trade kunnen introducties worden getoond die op dit moment op hun mooist zijn.
 


Gevarieerd sortiment
“Er is voor deze noviteitenkeuring in de vroege zomer een mooi gevarieerd sortiment aangemeld”, zegt Ronald Houtman die namens de KVBC de aanmeldingen goedkeurt. “Al vind ik het wel opvallend dat er nu ook veel hortensia’s zijn aangemeld. Dat zal er mee te maken hebben dat deze periode de natuurlijke bloeitijd is van de hortensia. Men hoeft de planten nu niet te forceren om ze in volle bloei te laten zien.”
Eén derde van de inzendingen bestaat uit vaste planten. Daarnaast zijn er negen hortensia’s, één laanboom, één conifeer, één klimplant en negen heesters aangemeld.
 
Noviteitenpresentatie

Uiteraard krijgen de noviteiten een prominente plek op de beursvloer. Direct na de entree staan de noviteiten gepresenteerd. De beschrijvingen van de noviteiten zijn te vinden onder het kopje noviteiten op de website www.gardentrials.com

Praktisch
Garden Trials and Trade wordt gehouden van 12 t/m 14 juni 2018 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre te Hazerswoude-Dorp. Openingstijden zijn op alle dagen van 9:00 tot 18:00 uur. Rondom de beurslocatie zijn tijdens voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (gratis parkeren). Voor vakbezoek is de entree gratis door gebruik te maken van de verstrekte relatiekaart en/of door digitale voorregistratie via www.gardentrials.com.
 
Publicatiedatum: