Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
20 juni, Rotterdam

Consumententrends van de toekomst in de sierteeltketen

Op 20 juni a.s. organiseert de Davinc3i Community een inspirerende bijeenkomst rondom het thema ‘’consumenten gedreven logistiek’’ in de sierteeltketen. Steeds meer ondernemers stellen de wensen van de consument centraal. Zij kennen de behoeften van de eindgebruikers en spelen daar slim op in. Ze creëren de juiste beleving en hebben hierdoor een streepje voor op hun concurrenten. Deze manier van marktbenadering heeft invloed op alle spelers in de sierteeltketen. Het vergt van telers, transporteurs, handelaren en retailers een andere manier van denken en werken. Wil je hier meer van weten, neem dan deel aan de verschillende werksessies op 20 juni in Rotterdam.

DaVinc3i heeft een gevarieerd programma samengesteld met werksessies waarin de wensen van de consument centraal staan. Zo is er aandacht voor bijvoorbeeld de inzet van blockchain en het verbeteren van prijsvoorspellingen door meer inzicht te krijgen in de wensen van de consument. Verder is er aandacht voor optimaal beheer van virtuele voorraden en wordt er onder andere gekeken hoe je een consumentgerichte bedrijfsvoering kunt stimuleren.

Bekijk het volledige programma met alle deelsessies en meld je hier direct aan voor deelname.
Publicatiedatum: