12 t/m 15 juni

Toonaangevende sprekers bij lunchsessie FlowerTrials

Tijdens de FlowerTrials van 12 t/m 15 juni organiseert KP Holland inspirerende lunchsessies met toonaangevende sprekers in de markt.

Duurzaamheid, digitaal zakendoen, internationale samenwerking en innovatie zijn de thema’s waar het bij KP Holland tijdens de FlowerTrials 2018 om draait.

Om dit te bekrachtigen, organiseert de veredelaar en producent van bloeiende kamerplanten van dinsdag 12 tot en met vrijdag 15 juni het “KP Holland FlowerTrials Lunch Event”. De sprekers Michiel de Haan (CEO Royal Lemkes), Marcel van der Hoeven (initiator en directeur Blueroots), André van Kruijssen (directeur veiling Holambra Brazilië) en Frans Krens (onderzoeker Plant Breeding Wageningen University & Research) zijn uitgenodigd om het publiek mee te nemen naar hun visie op duurzaamheid, digitaal zakendoen, internationale samenwerking en innovatie in de keten.KP Holland wil met deze insteek haar klanten, relaties en andere geïnteresseerden prikkelen om verder te denken, met als doel verkoop te stimuleren. Daarnaast toont het bedrijf noviteiten en verkoopconcepten van Kalanchoë, Curcuma en Spathiphyllum, zowel op het gebied van uitgangsmateriaal als eindproduct.


Voor meer informatie en (kostenloos) inschrijven, kijk op www.kpholland.nl.


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018