Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Florensis start bouw nieuwe kas

Op woensdag 30 mei is de 1e paal geslagen voor de bouw van 13.000 m2 extra kasruimte in Rijsenhout. Deze kas is speciaal ontworpen voor de opkweek van jonge planten Lisianthus. De vraag naar Lisianthus is sterk gestegen in binnen- en buitenland en de productie bij Florensis Cut Flowers is stormachtig gegroeid in de afgelopen jaren.



Het hoogwaardig technisch ontwerp van de kas, waarbij het klimaat jaarrond optimaal is te sturen, is gefundeerd op de enorme hoeveelheid kennis die de afgelopen jaren is opgedaan. Op deze wijze is Florensis Cut Flowers in staat het gehele jaar Lisianthus uitgangsmateriaal te leveren van uniforme kwaliteit wat voldoet aan de eisen van de huidige afnemers. Eind dit jaar zal de specifiek ingerichte kas in gebruik genomen worden. Met deze uitbreiding verwacht Florensis Cut Flowers de verdere groei de komende jaren uitstekend op te kunnen vangen.


Voor meer informatie:
Florensis
Langeweg 77-85
3342 LD Hendrik-Ido-Ambacht
T: +31 78 623 3200
F: +31 78 610 4411
E: florensis@florensis.com
www.florensis.nl
Publicatiedatum: