Ridder Groep bundelt krachten

Alle merken onder één naam

Met ingang van 11 juni bundelt de Ridder Groep haar krachten. De huidige merken maken plaats voor één overkoepelend merk Ridder voor een betere internationale herkenbaarheid in de markt. De bedrijfsnaam HortiMaX B.V. komt te vervallen. De contactpersonen en adresgegevens voor onze klanten blijven onveranderd, meldt het bedrijf.
 
Krachten bundelen
Klaas van de Poppe, CEO van Ridder: “We kwamen tot de conclusie dat onze huidige merken, huisstijlen en online kanalen te veel versnipperd waren. We introduceren daarom vanaf 11 juni 2018 één merk Ridder met een nieuwe huisstijl die moet bijdragen aan een sterke visuele identiteit en herkenbaarheid op de internationale markt. Daarnaast versterkt het de onderlinge betrokkenheid en commerciële samenwerking binnen de verschillende business units van Ridder”.

Bedrijfsnaam HortiMaX verdwijnt
De bedrijfsnaam van HortiMaX B.V wordt gewijzigd in Ridder Growing Solutions B.V. "De contactpersonen en adresgegevens voor onze klanten veranderen niet. De naam HortiMaX gaat ook niet verloren en komt terug als productnaam van onze klimaatcomputers, zoals HortiMaX CX500 en HortiMaX-Go!. Ook alle internationale kantoren in Canada, USA, Frankrijk, Spanje, Mexico en China worden omgedoopt tot Ridder."

Nieuwe look and feel
Het nieuwe Ridder krijgt ook een nieuwe look and feel en een nieuwe gezamenlijke website www.ridder.com. Via dit online kanaal gaat het bedrijf haar dienstverlening en kennisuitwisseling verder uitbreiden met allerlei services zoals calculatie tools en intelligente apps. "Hiermee geven we invulling aan onze nieuwe klantbelofte “Helping you grow your way”.

GreenTech
Het nieuwe Ridder presenteert zich voor het eerst op de GreenTech van 12-14 juni aanstaande. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen op stand 12.210.

Voor meer informatie:
Ridder Group
+31 341 416 854
info@ridder.com
www.riddergroup.com
 

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018