Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maarel Orchids verkoopt locatie De Lier

Maarel Orchids heeft voor de toekomst de ondernemingsstrategie aangescherpt en hierbij komt de focus voornamelijk te liggen op het leveren van kwalitatief uitstekende en grote uniforme partijen aan tuincentra en retailers in heel Europa via gespecialiseerde exporteurs. Door een perfecte dienstverlening wil Maarel Orchids zich onderscheiden en hiervoor wordt een specifiek software pakket ontwikkeld. Maarel Orchids wil snel inspelen op veranderingen in de markt, waarbij het bestel- en administratieve proces met een minimum aan handeling kan worden uitgevoerd. De kwekerij in Maasdijk is uitstekend ingericht om klanten te bedienen binnen de ondernemingsstrategie.



De kwekerij in De Lier is niet optimaal van opzet voor de uitvoering van de gekozen strategie. Voor deze kwekerij is inmiddels een nieuwe eigenaar gevonden, die op deze locatie nog jaren vooruit kan. De overdracht van de kwekerij zal medio 2019 gestalte krijgen en de komende 12 maanden zal de kwekerij in De Lier nog doorgaan met de productie en afleveren van Phalaenopsis van hoge kwaliteit.

Arno en José van der Maarel van Maarel Orchids hebben de aandelen van het bedrijf overgedragen aan de kinderen, waarmee de volgende generatie van de familie volledig betrokken is met de toekomst en de ontwikkelingen binnen het bedrijf. De directie van Maarel Orchids is uitgebreid met René Vissers en met deze benoeming wordt ingezet op een verdere professionalisering van de onderneming.

Voor meer informatie:
Maarel Orchids
Lange Kruisweg 77
2676 BP Maasdijk
T: +31(0)174 527 850
F: +31(0)174 527 851
E: maarel@maarelorchids.nl
www.maarelorchids.nl
Publicatiedatum: