Martijn Reissenweber benoemd tot nieuwe Director Huisman Services

Huisman heeft vandaag aangekondigd dat Martijn Reissenweber door de Huisman Board per direct is benoemd tot nieuwe Director Huisman Services. Deze benoeming volgt op de beslissing van Peter de Vin om de rol van Director Huisman Geo te accepteren.In zijn nieuwe rol zal Peter de Vin een nieuwe Huisman businessline leiden en opzetten die gericht is op de operatie in en ontwikkeling van de geothermiemarkt, met als initiële focus Nederland. Martijn Reissenweber zal alle verantwoordelijkheden overnemen die betrekking hebben op Huisman Services. Daarbij wordt hij waar nodig volledig ondersteund door Peter de Vin tijdens de eerste overgangsperiode.

Martijn Reissenweber werkt sinds 1995 bij Huisman en heeft sindsdien verschillende rollen binnen de organisatie vervuld. De afgelopen 10 jaar is hij werkzaam geweest als Global Manager Installation, Commissioning & Testing, een functie die in 2016 werd uitgebreid met Control Systems.

Huisman CEO Theo Bruijninckx: 'Wij zijn er volledig van overtuigd dat Martijn alle vereiste kennis en capaciteiten in huis heeft om zijn nieuwe rol te vervullen en onze klanten te helpen bij hun dagelijkse activiteiten. Wij wensen zowel Martijn als Peter veel succes in hun nieuwe functies en we vertrouwen erop dat dit besluit positief zal bijdragen aan de Huisman toekomst'.

Voor meer informatie:
Huisman Equipment
Admiraal Trompstraat 2
3115 HH Schiedam
T: +31 (0)88 070 22 22
F: +31 (0)88 070 22 20
info@huisman-nl.com
www.huismanequipment.com

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018