H.J. de Mooij voegt zich bij Greenflor

Per 1 september gaan de activiteiten van H.J de Mooij verder onder het dak van Greenflor in Aalsmeer. Deze integratie zorgt ervoor dat de producten van H.J de Mooij een nog grotere markt bedienen. Cees de Mooij van Greenflor: "De producten van H.J. de Mooij zijn een perfecte aanvulling op het niche-assortiment van Greenflor. We kunnen klanten hiermee van een nog breder seizoensgebonden assortiment voorzien.’’


John de Mooij van H.J. de Mooij en Cees de Mooij van Greenflor.

H.J. de Mooij is gevestigd in Aalsmeer en levert al meer dan 40 jaar bloemen van topkwaliteit. H.J. de Mooij is een familiebedrijf dat zijn kennis van generatie op generatie doorgeeft. John de Mooij van H.J. de Mooij: "Ik zie het als duurzame stap voor de toekomst. Door deze stap kunnen wij ons focussen op de inkoop en worden wij verder ontzorgd."

Over Greenflor

Greenflor (www.greenflor.nl) is gevestigd in Rijnsburg en Aalsmeer en specialiseert zich in nicheproducten. De gepassioneerde inkopers zijn voortdurend op ontdekkingsreis en traceren de meest bijzondere bloemen, groen en aanverwanten voor hun afnemers.

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018