Bloemen stralen in Chiltern Firehouse

Flower fashionable bloemen voor Kylie Minogue’s 50e verjaardag

“Een nieuw decennium begint”. Met deze woorden vierde Kylie Minogue uitbundig haar verjaardag. De Australische zangeres is 50 jaar. LM Flower Fashion werd door de popster zelf benaderd met de vraag haar favoriete bloemen te stylen op de locatie van haar verjaardagsfeest, het hippe Chiltern Firehouse in Londen.Geheel in thema van haar nieuwe cd genaamd “Golden” en in de Studio 50 sfeer van het feest werden in goudkleurige vazen de Peach Avalanche rozen van Berg Roses gestyled in combinatie met Phalaenopsis orchidee, de Vanda orchidee Yellow Henna van Anco pure Vanda en zachtgele pioenrozen van My Peony Society. Voor de afterparty werden in de ‘red area’ de Grand Prix rozen van Voorn Rozen gestyled.
Het werd een sprankelend feest met Kylie zelf als gelukkig middelpunt omringd door gasten als Graham Norton, Rick Astley, Jason Donovan, Mel C, Guy Pearce, comedians David Walliams en Alan Carr en Pretenders zangeres Chrissie Hynde.Kylie Minogue
Kylie Minogue heeft sinds 1987 een succesvolle carrière in de muziek scene opgebouwd. Het zijn niet alleen de hits, waaronder “I Should Be So Lucky”, “Better The Devil You Know”, “Spinning Around” en “Can’t Get You Out Of My Head”, die haar wereldberoemd maakten in de afgelopen twee decennia. Ze is een mode-icoon, ontwerper, ondernemer, actrice en filantroop geworden. Onlangs verscheen haar veertiende album genaamd “Golden” waarmee ze vanaf september op concerttournee zal gaan.

LM Flower Fashion
Het stylen van de bloemen voor Kylie’s verjaardag was voor LM Flower Fashion wederom een bloeiende samenwerking met de wereldster. In 2012 was LM Flower Fashion samen met Jeff Leatham verantwoordelijk voor de Nederlandse bloemen tijdens de lancering van Kylie haar boek “Fashion” in Harrods ter gelegenheid van haar 25 jarig jubileum. Vervolgens volgden er samenwerkingen waarbij er bloemen werden gestyled voor fotoshoots. In 2014 waren bloemen via LM Flower Fashion te zien in de videoclip van “Sleepwalker” dat met vermelding te zien was tijdens de concerten van Kylie’s “Kiss Me Once’ wereldtoer. Het stylen van de bloemen in de Royal Albert Hall in 2016 voor de Kylie Christmas concerten was bijzonder door de sfeer van de wereldberoemde en een van ’s werelds mooiste concertzalen.


De bloemen werden vanuit Nederland via Star van der Gugten in Londen geleverd. Naast een persoonlijk dankwoord tijdens het verjaardagsfeest bedankte Kylie voor de bloemen via haar Instagram met 1,6 miljoen volgers.

Bron: LM Flower Fashion


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018