Breeders Avenue verhuist naar grotere locatie FlowerTrials

Tijdens de FlowerTrials 2018 zal het samenwerkingsverband Breeders Avenue zijn noviteiten en assortiment op een grotere locatie tentoonstellen, net aan de andere kant van de provinciale weg N231. Onder de naam ‘Breeders Avenue’ verzorgen de veredelaars ABZ Seeds, Evanthia, Floranova, Hem Genetics, Takii en Thompson & Morgan al drie jaar lang een gezamenlijke presentatie van hun nieuwe variëteiten. Ook Fleuroselect, de internationale organisatie voor de pot- en perkplantenindustrie, stelt haar prijswinnende noviteiten tentoon op de locatie van Breeders Avenue.Om het groeiende aantal bezoekers te kunnen ontvangen, zal het samenwerkingsverband dit jaar de noviteiten in een grotere kas presenteren: bij Takii Europe/HortiparQ, Mijnsherenweg 23, 1433 AP Kudelstaart (NL).

Harm Custers, manager marketing & sales Flowers bij Takii Europe: “Door te verhuizen naar onze grotere kas, die vlakbij de oude locatie ligt, krijgen we meer mogelijkheden om de planten tentoon te stellen. De nieuwe locatie ligt op twee minuten rijden van de oude, aan de andere kant van de N231. Zeven veredelaars zullen hier hun noviteiten en assortiment presenteren, allemaal onder één dak. Er is meer dan genoeg parkeergelegenheid en ook een groot catering plein waar bezoekers wat kunnen eten en drinken.”

Internationaal netwerken
De opzet van de Breeders Avenue heeft voor iedereen voordelen. Elk jaar wordt de locatie druk bezocht door mensen uit de sierteeltsector die het zeer waarderen dat er zoveel noviteiten van onafhankelijke topveredelaars op één plek verzameld zijn. Het samenwerkingsverband bereikt een veel groter publiek dan een individuele veredelaar zou kunnen bereiken. Voor kwekers, exporteurs en inkopers uit Europa en daarbuiten is Breeders Avenue de perfecte gelegenheid voor internationaal netwerken.


Voor meer informatie:
Takii Europe
Hoofdweg 19
1424 PC De Kwakel
T: +31(0)297-345 700
F: +31(0)297-345 658
www.takii.eu

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018