Sociale media belangrijk, ook voor “Aar en Veenstreek” kwekers

Speciaal voor kwekers uit “Aar en Veenstreek” wordt er een cursus “Sociale Media voor de sierteelt” georganiseerd op dinsdag 5 juni van 13 – 21 uur inclusief avondmaaltijd. De locatie is bij de Rabobank Roelofarendsveen.

Steeds meer kwekers zijn bezig met Sociale Media of willen ermee starten. Om aan deze groeiende kennis over sociale media te voldoen is er een speciale basiscursus ontwikkeld voor kwekers uit Roelofarendsveen en omstreken.De basiscursus Sociale Media bestaat uit 1 interactieve middag en avond en wordt gegeven door Marco van de Koppel van Horti-Experience en Lucas Jansen van Floweracademy.NL. Beiden hebben speciaal een praktische module geschreven voor het MBO onderwijs om Sociale media handig toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Tijdens deze cursus wordt uitleg gegeven over de meest voorkomende sociale media platformen. Vervolgens worden doelstellingen, uitvoering en praktische tips gegeven waardoor de cursus direct toepasbaar is en ieders individuele sociale media uitvoering.

Ben jij als Veense producent ook toe aan het zetten van de stap richting online. Voor meer informatie kunt U een kijkje nemen op de website.

Floweracademy.NL bestaat sinds 1 maart 12,5 jaar en is uitgegroeid tot dè opleider in de gehele keten van bloemen en planten met zowel open cursussen als in-company-trainingen op het gebied van assortiment, kwaliteit, category management, accountmanagement, marketing en marktverkenningen. Er zijn en worden cursussen gegeven in 23 verschillende landen en in vrijwel alle schakels van de keten en in alle segmenten. Horti-Experience is gespecialiseerd in adviezen aan kwekers op het gebied van marketing en sociale media.

Voor meer informatie & het gehele cursusaanbod voor 2018:
Floweracademy.NL
Lucas Jansen
Rijnstraat 1
2311 NJ Leiden
M: 0622261489
E: lucasjansen@floweracademy.tv
www.floweracademy.nl

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018