Oboya stelt Robert Wu aan als nieuwe directeur

Oboya heeft Robert Wu aangesteld als de nieuwe directeur van het bedrijf - een strategische beslissing van de Raad van Oboya Horticulture Industries AB. Het belangrijkste doel van de aanstelling is om de groei en winstgevendheid van Oboya de komende jaren te versterken. Daarnaast wil het bedrijf zijn groeipercentage op de Chinese markt vergroten door samen te werken met Oboya's strategische aandeelhouder Tus-Holdings en met Haier Group RRS.

Robert Wu zal onmiddellijk met zijn nieuwe rol starten na de jaarlijkse vergadering. Hij neemt het stokje over van Mikael Palm Andersson, die tijdens de jaarlijkse bijeenkomst zal worden voorgesteld als kandidaat voor de positie van voorzitter van de Raad van Bestuur.

"Ik ben erg blij met het vertrouwen dat Oboya in mij heeft en de uitdaging die voor me ligt. Als directeur van de Oboya Horticulture Group zal mijn focus liggen op het versterken van groei en de winstgevendheid binnen de Group om in 2020 onze financiële targets te halen. We zullen ons richten op service development, nieuwe markten en het vergroten van ons marktaandeel wereldwijd. Ik kijk positief naar ons bedrijf en ik ben ervan overtuigd dat we een sterke groei tegemoet gaan," zegt Robert Wu, de directeur van Oboya Horticulture Industries AB.

Voor meer informatie: 
Oboya
www.oboya.se

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018