Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Selecta One presenteert Spring Annuals catalogus 2018/19

Het perk- en balkonplanten seizoen is in volle gang - de eerste zomerse dagen zijn weer geweest en de consument heeft zijn balkon of tuin weer gevonden. Om dat te vieren heeft Selecta One daarom nu de nieuwe Spring Annuals catalogus 2018/2019 gepresenteerd. In deze catalogus staat het complete overzicht van het assortiment aan perk- en balkonplanten. Het Trixi assortiment wordt later, eind juni, in een aparte catalogus opgenomen en gepubliceerd.


 
Bijzondere highlights in de catalogus zijn de felrode Pelargonium Moonlight Tumbao en de “sky variëteiten”: de NightSky, de BabyDoll en de twee nieuwe variëteiten LightningSky en GalcierSky. Ook de Calibrachoia PinkTastic, die de FleuroStar 2018 prijs heeft gewonnen, is te vinden in de catalogus.
 
Ook bijzonder is de nieuwe Dahlia serie Dalina, met 42 kleurrijke variëteiten die de bestaande Dalaya variëteiten verder uitbreiden. 
 
U kunt een bezoek brengen aan Selecta One tijdens de FlowerTrials 2018 bij de gebruikelijke locatie in Duitsland; het Gartenbaubetrieb Filla, Kortweg 9, 47638 in Straelen. Ook zijn ze aanwezig bij de nieuwe locatie bij Plantenkwekerij P. van Geest Maasland, Herenlaan 21, 3155 DC Maasland. U bent bij beide locaties welkom van 12 t/m 15 juni 2018 van 08.00-18.00 uur. Na de FlowerTrials kunt u overigens van juni t/m september ook de showtuinen bezoeken bij het Gartenbaubetrieb Filla in de Nederrijn in Duitsland.

Voor meer informatie:
Publicatiedatum: