Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Re-branding Kristalon fertigatie producten Yara

Door de sterk toegenomen vraag naar fertigatie producten heeft Yara ervoor gekozen om alle Kristalon producten beter herkenbaar te maken voor de nationale en internationale markten. Dit heeft geleid tot een verdere standaardisatie van alle meststoffen die voor fertigatie zijn bestemd. Deze zullen voortaan worden aangeduid met de naam “YaraTera” en als zodanig ook wereldwijd herkenbaar zijn.

Producten zoals Kristalon en Substrafeed zijn voor fertigatie bestemd en zullen dus officieel “YaraTera” voor het product vermeld gaan krijgen. De nieuwe naam wordt dan YaraTera Kristalon en YaraTera Substrafeed. Daarnaast is ook de naamgeving van de Kristalon samenstellingen gewijzigd en worden ze ook in het Engels vermeld. Hierdoor zijn de verschillende productcategorieën duidelijk herkenbaar en ook begrijpelijk.


afbeelding: Yara

De nieuwe indeling is als volgt:
  • YaraTera Kristalon Standard, voor gronden of substraten met een hoge pH
  • YaraTera Kristalon Label, voor gronden of substraten met een lage pH
  • YaraTera Kristalon Super, samenstellingen met de polyfosfaat meststof Super FK, die voor extra groei stimulans, wortelontwikkeling en betere kwaliteit zorgt.
  • YaraTera Kristalon Special, speciaal ontwikkeld als bladvoeding, als een snelle reactie gewenst is.
  • YaraTera Kristalon laag N formules. Laag N formules zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met YaraLiva CALCINIT in hydroponics en substraatteelten.
Yara vindt het belangrijk dat haar fertigatie producten wereldwijd herkenbaar zijn voor de eindgebruikers, waardoor deze eenvoudig de juiste keuze kunnen maken voor een product. Door deze herkenbaarheid is het eenvoudig om het juiste product voor het gewas en teeltfase te kiezen, zodat dit kan bijdragen aan een optimaal resultaat.

Naast de betere herkenbaarheid blijven de overige sterke punten van YaraTera Kristalon natuurlijk onveranderd.


Voor meer informatie:
Yara
Bram Noordam, Technical Product Manager
T +31(0)104453188
M: +31(0)653932091
E: Bram.Noordam@yara.com


Publicatiedatum: