Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Broekhof ontvangt Thuiswinkelcertificaat

Afgelopen april heeft de belangenorganisatie Thuiswinkel.org de webshop van Broekhof beoordeeld. De belangenvereniging Thuiswinkel.org werkt eraan de e-commerce in Nederland gezond te houden en toetst webshops met een juridische toets, een financiële monitoring en een veiligheidsscan. De Broekhof webshop heeft dit certificeringstraject doorlopen én met succes.



Al meer dan 15 jaar is Thuiswinkel Waarborg hét keurmerk voor webwinkels. Consumenten willen weten met wie ze zaken doen, maar dat geldt natuurlijk ook voor de zakelijke markt. Daarom is sinds 2016 het online keurmerk voor de B2B-markt verkrijgbaar: Thuiswinkel Zakelijk.

Keurmerk voor Broekhof

Vanaf begin mei is Broekhof officieel lid van Thuiswinkel Zakelijk en staat het keurmerk op de webshop. ‘’Bij Broekhof vinden we het belangrijk te laten zien dat we betrouwbaar zaken doen en dat klanten met een gerust hart op onze webshop kunnen kopen. Het voeren van het keurmerk Thuiswinkel Zakelijk bewijst dat en straalt zo direct positief af op onze onderneming. Vanaf nu worden we elk jaar gehercertificeerd, wat het voeren van het keurmerk alleen maar sterker maakt,’’ aldus Gerard Wijma, Financieel en Operationeel Directeur bij Broekhof.

Wereldwijd bereik

Sinds de lancering in 2014 is de webshop van Broekhof hard gegroeid. De webshop zorgt naar eigen zeggen voor veel nieuwe klanten, overal ter wereld.

Voor meer informatie:
Broekhof
Maandagsewetering 40
Postbus 53
2210 AB Noordwijkerhout
www.broekhof.nl
Publicatiedatum: