Aanmelden nu mogelijk

FlowersExpo: jouw toegangspoort tot de Russische markt

Het is nu mogelijk om je aan te melden voor de vakbeurs FlowersExpo 2018 die gehouden zal worden in de Crocus Expo IEC in Moskou, Rusland. Door deelname kun je nieuwe leveranciers en partners vinden, deelnemen aan zakelijke en educatieve evenementen en je op de hoogte stellen van de kopersvraag en de vooruitzichten voor de ontwikkeling van de binnenlandse en wereldmarkt.De FlowersExpo beurs is een belangrijk evenement voor de hele sierteeltsector. Het stelt deelnemers in staat hun status te handhaven en daarnaast hun bedrijf uit te breiden.

De enorme Russische markt, succesvol in het te boven komen van de crisis, blijft ondanks de sancties belangrijk en aantrekkelijk voor spelers in de internationale bloemensector. Editie 2018 van de beurs is weer een bevestiging hiervan: 80% van de beursvloer is al sinds mei vergeven en het aantal deelnemende landen is uitgebreid naar 25.

Producenten, importeurs en marktexploitanten zullen tijdens de beurs weer verschillende producten van de groene sector presenteren en er zullen nationale paviljoens zijn voor wereldmarktleiders Nederland, Duitsland, Colombia, Frankrijk en Ecuador.

Behalve grote Russische bedrijven zullen belangrijke bedrijven aanwezig zijn uit Engeland, België, Wit-Rusland, Hongarije, Denemarken, Israël, Italië, Japan, Iran, Kenia, Korea, China, Kazachstan, de Verenigde Arabische Emiraten, Polen, de Verenigde Staten, Servië, Thailand en Finland.

Het aantal Russische deelnemers is opvallend toegenomen. Het gaat om de grootste binnenlandse snijbloemenproducenten, zaadbedrijven, kwekerijen, exploitanten, groothandelaren, leveranciers van floristische producten en kasapparatuur, en tuincentra.

Er wordt een uitgebreid programma voorbereid met conferenties over actuele sectoronderwerpen, presentaties, seminars en rondetafelgesprekken. Een belangrijk evenement is het 19e Russische kampioenschap professionele bloemsierkunst, de Russian Florist Cup 2018, naast diverse masterclasses en bloemenshows van bekende Russische en buitenlandse ontwerpers.

Verwacht wordt dat het aantal geïnteresseerde professionele bezoekers zal stijgen zowel uit Rusland als uit andere landen. De FlowersExpo onderscheidt zich omdat het de enige beurs is in deze sector na het Sovjettijdperk die jaarlijks wordt bezocht door bedrijven en deskundigen uit alle voormalige Sovjetrepublieken, nu onafhankelijke landen in Oost-Europa en Centraal-Azië.

Klik hier om je aan te melden.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018