VW Orchids, Hoog Bos en Artisan van 6 t/m 14 juni

Open huis bij orchideeënbedrijven Bommelerwaard

Een driedubbele dosis orchideeëninspiratie en –informatie in Bommelerwaard… De orchideeënkwekerijen VW Orchids van Kees van Wijk en Hoog Bos van broer Gerard hebben samen met Artisan van Wilco Verhoeven het idee opgevat om van woensdag 6 tot en met donderdag 14 juni hun deuren open te zetten voor geïnteresseerden uit het vak en werkzaam bij een exporteur of orchideeënverkooppunt. Elk van de drie bedrijven zal haar eigen invulling geven aan het programma. Informatie over het productassortiment en de noviteiten voor komend jaar staat voorop. Uiteraard worden de bezoekers ook geïnspireerd door toepassingen van het product voor de consument en nieuwe concepten.Inspelen op vragen vanuit de handel
De maand juni wordt een steeds belangrijkere periode voor veel telers. Tijdens de FlowerTrials, van 12 – 15 juni, komen veel buitenlandse klanten over en maken exportbedrijven tijd vrij om met hun klant op bezoek te gaan bij hun leveranciers. Zodoende kwamen er ook vragen bij de drie Phalaenopsis bedrijven in Nieuwaal of zij hun deuren openen tijdens deze periode.

Gerard van Wijk van Hoog Bos: “Onze klanten zijn alle dagen van het jaar welkom op ons bedrijf. Maar nu we de vraag hebben gekregen van meerdere klanten om op die dagen langs te mogen komen, willen we ons bedrijf hierop inrichten en zullen we ruim de tijd reserveren om hen te woord te staan”. Henk Blom van Artisan voegt hieraan toe: “Alle inkopers en verkopers van Phalaenopsis zien we graag verschijnen maar ook specialisten van verkooppunten zoals tuincentra en bloemisten zijn welkom om een kijkje bij ons te komen nemen”.

De drie locaties liggen in een omtrek van enkele honderden meters van elkaar, waardoor ze heel efficiënt te bezoeken zijn.

bron: Pull Position

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018