Hoog Bos steunt Villa Pardoes

Phalaenopsiskwekerij Hoog Bos uit Nieuwaal startte gisteren met een actie voor hun klanten én het goede doel: de HOOG-zomer actie. Op alle actieproducten worden kortingen weggegeven, die bepaald worden door de buitentemperatuur. Hoe hoger de temperatuur, des te hoger de korting. Komt de temperatuur boven de 20 graden dan is het watergeefsysteem H20bloom gratis verkrijgbaar bij alle producten. De actieperiode is gedurende het ‘hoog’seizoen, van 28 mei tot en met 27 juli. De actie wordt afgesloten met een schenking aan het goede doel Villa Pardoes.Temperatuur bepaalt de korting
In de actieperiode worden de kortingen bepaald aan de hand van de temperatuur op die dag. 15 graden is gelijk aan €0,15 korting per plant. Elke dag wordt om 12 uur ‘s middags de dagtemperatuur in Nieuwaal bekend gemaakt en zodanig de korting vastgesteld. Deze dagkorting is 24 uur geldig en wordt bekend gemaakt via de Instagram stories van het bedrijf. Wekelijks geldt de korting op andere producten die via de weekaanbieding wordt gecommuniceerd met de klanten. Hoe hoger de temperatuur, hoe hoger de korting. Komt de temperatuur boven de 20 graden dan is het watergeefsysteem H20bloom gratis verkrijgbaar bij alle producten. Het watersysteem H20bloom is een speciale vaas met een watervoorraad. Dit zorgt ervoor dat de planten niet uitdrogen bij deze hoge temperaturen.

Villa Pardoes
De zon schijnt ook voor Villa Pardoes. Voor iedere verkochte kar, wordt €1,50 aan het goede doel geschonken. Hoe hoger het aantal bestellingen in de actieperiode, des te hóger het bedrag voor het goede doel. Wekelijks wordt de teller voor het goede doel gecommuniceerd.

Villa Pardoes is een goed doel gericht op gezinnen met ernstig zieke kinderen. Villa Pardoes biedt gratis onvergetelijke vakanties aan voor kinderen en hun gezinnen die aan iets anders willen denken dan de ziekte. Een week samen, met broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s om even alles te vergeten en samen te genieten.

Week 22 t/m 30
Deze week begint de HOOG-zomer actie. Hoog Bos hoopt op mooie weersvoorspellingen en dus hoge kortingen. Als kers op de taart wordt er een mooi bedrag geschonken aan het goede doel Villa Pardoes. Klanten kunnen via de social media kanalen van Hoog Bos de dagkortingen, de weersvoorspelling en de teller voor het goede doel volgen. Zie de link naar deze social media kanalen onder aan dit bericht.

Voor meer informatie:
Hoog Bos
Hogeweg 4a
5313 Ba nieuwaal
T: 0418 - 745 100
E: info@hoogbos.com
www.hoogbos.com


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018